NIEUW van Yealink: Meetingbar A40

02-09-2024

 

 

Volgens de prognoses zal de verkoop van videovergaderoplossingen in 2030 20,02 miljard Amerikaanse dollar opbrengen, aangestuurd door de opkomst van Microsoft Teams Rooms op Android. Als eerste merk dat een alles-in-één-videobar voor Android op de markt bracht loopt Yealink ook deze keer voorop, met de nieuwe MeetingBar A40: een ideale oplossing voor kleine tot middelgrote ruimten met een gebruiksgemak, prestaties en beveiliging van ongekend niveau.

 

 

De Yealink MeetingBar A40 is de nieuwste generatie alles-in-één-videobar die is voorzien van de meest toonaangevende AI voor een nog betere video- en audio-ervaring tijdens de dagelijkse hybride vergaderingen. De device is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en dus ideaal voor kleine tot middelgrote premium vergaderruimten. Er is zowel een versie te koop met afstandbediening als 1 met een touchconsole.

 

De oplossing met slechts één kabel draagt op twee manieren bij aan een optimaal gebruiksgemak. De enkelvoudige Cat5e-kabel op de bar levert stroom en netwerkconnectiviteit aan de touchconsole, met automatische synchronisatie via een Teams-account. Via de enkelvoudige USB-C-kabel wordt daarnaast delen in 4K, een algemene modus en PD laden mogelijk gemaakt.

 

 

 

Bekijk de demo voor installatie met één kabel

 

 

Wat zijn de voordelen van deze nieuwe MeetingBar A40?

  • Eenvoudig te installeren: plug-and-play oplossing met één kabel, voor gebruik met consoles en het delen van content].
  • Duidelijk in beeld: dual-eye camerasysteem met 2x 48MP-camera and 120° gezichtsveld, snelle en precieze AI zoals IntelliFocus, Video Fence
  • Luid en duidelijk te verstaan: 8 MEMS-microfoonmatrix, 2x stereo luidsprekers, 8m full-duplex audio met geavanceerde AI-ruisonderdrukking en -galmonderdrukking
  • Gegarandeerd beschermd: ondersteuning voor Android 13 en op korte termijn ook MDEP
  • Standaard PD-voedingsadapter voor pc

 

Krachtige audiovisuele effecten

 

Het systeem met de 2 camera's en Intellifocus-functie van de MeetingBar A40 houdt iedereen in beeld waarbij actieve sprekers worden uitgelicht. De geavanceerde AI-audio, met een 8-MEMS-microfoonmatrix en stereo luidsprekers, zorgt voor een intense geluidsbeleving zonder ruis.

 

 

           DEMO IntelliFocus                                                                     DEMO  ruisonderdrukking

 

 

 

 

 

DATASHEET A40

 

 

BEKIJK DE MEETINGBAR A40 IN QUECOM:

 

A40

 

A40 met Touchpanel

 

 

 

 


 

 

MEER WETEN ? WOON DAN OOK HET WEBINAR BIJ OP 26 SEPTEMBER. INSCHRIJVEN KAN HIER.

 

 

 


 

 

 

Bekijk hier de brochuer met alle Yealink Android videoconferencing oplossingen

 

 

 

GA NAAR DE YEALINK SHOP OP QUECOM VOOR EEN TOTAALOVERZICHT VAN ALLE PRODUCTEN

 

Your ... Distributor