Nieuwste Teams-telefoons van Yealink zijn future-proof

11-09-2024

 

Nieuwste Teams-telefoons van Yealink zijn voorbereid op de toekomst

 

Oudere teams-telefoons kunnen vanaf 30 september problemen krijgen bij inkomende oproepen, gemiste oproepen, voicemails en andere functies. Het is dan nodig om over te stappen op nieuwe hardware. De Yealink MPx E2 -serie is dan een goede oplossing.

Deze nieuwst Microsoft Teams-telefoons van Yealink ondersteunen Android 13 en daarnaast binnenkort ook MDEP (Microsoft Device Ecosystem Platform). Bovendien heeft de MPx E2 serie een verbeterde audioprestatie, een duidelijker display en betere connectiemogelijkheden. Deze toestellen zijn dus de juiste keuze om future-proof hardware aan te schaffen.

Krachtige chipsets, eerste Android 13-teams telefoon

De Yealink Teams Phone MP E2-serie biedt een snelle respons en een vloeiende interactieve ervaring voor gebruikers. De Android 13 ondersteunt meer software-upgrades om een stabiele en duurzame werkomgeving mogelijk te maken. Daarnaast hebben de toestellen verbeterde beveiligingsfuncties.

 

MDEP binnenkort beschikbaar, blijf voorop in beveiliging en beheer

De toestellen zijn voorbereid op MDEP.  Met het Microsoft Device Ecosystem Platform (MDEP) kunnen gebruikers en IT-professionals vertrouwen op de toonaangevende beveiliging, schaalbaarheid, toegankelijkheid en beheerbaarheid van Microsoft, in combinatie met de diverse hardware- en softwareondersteuning van Android.

 

Bekijk de flyer van deze serie

 

Of ga naar de Blog op de Yealink site inclusief demonstratievideo

 

Profiteer nu van de promotieprijs!

 

Heeft u bovendien meer dan 20 toestellen nodig? Neem dan zeker contact op met uw accountmanager om te zien of u daarnaast gebruik kan maken van de speciale Kwantumkorting.

 

Beide acties zijn geldig tot 31 oktober.

 

Bekijk de promotieprijzen in Quecom

 

MP54 E2

MP56 E2

MP 58 WHE2

 

 

GA NAAR DE YEALINK SHOP OP QUECOM VOOR EEN TOTAALOVERZICHT VAN ALLE PRODUCTEN

Your ... Distributor